ACI Podcasts

Over seks(t)
Elke aflevering bespreken Josh en Iris verschillende onderwerpen over seks. Ze gaan het hebben over feiten en nummers, maar ook persoonlijke ervaringen en twijfels komen aan bod.

10 Dagen 10 Vierkante Meter – Dag 1
Sjoerd Groothuis en Erik Peters zijn net als hun 31 huisgenoten in quarantaine beland. Tijdens deze eerste aflevering leggen ze uit hoe dit kon gebeuren en welke discussies er de eerste uren in quarantaine meteen gevoerd werden.

PACKTALK
PACKTALK is een podcast van ROEDEL Creatives waarin Bram en een wisselende co-host in gesprek gaan met interessante gasten uit de creatieve industrie. Ook wordt in elke aflevering een aantal interessante trends en ontwikkelingen besproken.

Koninkrijk van muziek praat
Koninkrijk van Muziek Praat, de podcast waar Bing en Nick in gesprek gaan met verschillende mensen uit de muziekindustrie. Gesprekken over toekomstplannen, weetjes, grappen en wat men bezig houdt vandaag de dag!

Eline & de dilEmma’s
In deze podcast bespreken Eline, Emma en Emma elke aflevering onderwerpen zoals horoscopen, koffie, feminisme en reizen. Hier koppelen ze dilemma’s aan om de onderwerpen op een luchtige manier te bespreken. Luister snel om een keuze te maken van onze dilemma’s.

De MINI-cast
In De MINI-Cast gaat Rachel de Wit (Docent Media Fontys ACI en eigenaar van ‘De Podcast Producent’) op zoek naar verhalen over de MINI. Laat je verrassen door de bijzondere belevenissen van Marc Stakenburg, Henk Westbroek en andere MINI fans van het eerste uur!

Jong en je wilt wat
De podcast voor jonge wereldverbeteraars over trends en ontwikkelingen voor een duurzame toekomst! Hoe maken we de toekomst die we willen? Pepijn de Kort houd gesprekken met experts en jonge groene koplopers voor het lanceren van een duurzame toekomst.

#HoedanCBL-studenten opgelet!
In de nieuwe podcast #Hoedan worden onderwerpen besproken die relevant zijn voor jou! Van brainstormen tot digital marketing, alles komt aan bod. Wat kun je verwachten? Gesprekken met experts en CBL studenten over diverse onderwerpen en de beste tips en tricks over jij CBL kunt overleven!

Tijdmachine
In de podcast Tijdmachine gaan Maud, Nina en Maxime een tijdreis maken door de muziek. Leuke weetjes, mooie anekdotes en de liefde voor muziek worden in deze podcast gedeeld.